Bright power 63w Ravlygte - Ravjagt med kraftig Ravlygte.


En Bright Power Ravlygte ligner en Pro Ravlygte men kun på udseendet da den teknisk er noget anderledes. Bright Power Ravlygterne har et mindre strømforbrug, hvilket betyder effekten på dem ikke er så stor og det har den store fordel at de kan holde lang tid på en opladning og selv den kraftigste Bright Power Ravlygte holder længere tid pr. opladning end de små Pro Ravlygter. Bright Power er opbygget med en helt ny type LED som vi har fået udviklet til formålet, hvor vinklen er ændret så lyset samles så der med få LED kan laves et meget kraftigt center. På modellerne hvor der også er stor bredde bruger vi tre forskellige typer LED i samme lygte, hvorved vi kan beholde et meget kraftigt center sammen med en god bredde på lyset.

Bright Power 63w har en keglestyrke på 9, hvilket betyder den lyser meget langt og ganske dybt i vandet med op til 115cm dybde. Lyskeglens bredde er for denne model stor og dækker et fint område i bredden og et yderst stort område i længden.

Keglestyrken har afgørende betydning for hvor dybt du kan lyse i saltvand og for Bright Power Ravlygterne vil keglestyrken altid ligge fra 7-9, hvor keglestyrke 9 er det kraftigste. Og med en keglestyrke på ikke mindre end '9' er du sikret en dybde på 115cm og ved rolig vand endnu dybere.Ravlygter udviklet til dybt vand