Amberlight Ravlygter

Amberlight Ravlygter er en videre udvikling af Brightpower Ravlygterne og de ligner også næsten de modeller vi producerer i Brightpower serien men lysstyrken er noget anderledes, hvor Amberlight Ravlygterne har et meget kraftigt center og fair bredde, hvilket gør de kan lyse langt samtidig med du får et ok bredt lys, hvilket er et must når du går på stranden.


Teknikken bag Amberlight Ravlygten

En Amberlight Ravlygte ligner en Brightpower Ravlygte og de deler også teknik langt hen af vejen. Amberlight Ravlygterne har et langt mindre strømforbrug, hvilket betyder effekten på dem ikke er så stor og det har den store fordel at de kan holde lang tid på en opladning, feks. vil en Amberlight 56w lyse mere end 3 x kraftigere end feks. en almindelig 120w Ravlygte og samtidig have strøm til omkring 4 timer. Amberlight er opbygget med en helt ny type LED som vi har fået udviklet til formålet, hvor vinklen er ændret i forhold til Brightpower så lyset samles så der med mindre effekt kan laves et meget kraftigt center.

Keglestyrken er vigtig

Keglestyrken har afgørende betydning for hvor dybt du kan lyse i saltvand og for Amberlight Ravlygterne vil keglestyrken altid ligge på 9 eller 10, hvor keglestyrke 10 er det kraftigste. Bredden på lyset vil for en Amberlight Ravlygte næsten være det samme uanset hvilken model du vælger.

Keglestyrke 0-2 - 0-10cm
Keglestyrke 2-4 - 10-30cm
Keglestyrke 4-6 - 30-50cm
Keglestyrke 6-8 - 50-80cm
Keglestyrke 8-9 - 80-110cm
Keglestyrke 10 - 115-190cm

Når du skal vælge en Ravlygte er det vigtigt at vide om du vil gå i vandet, på land eller begge dele og her skal du kikke på den data vi oplyser som hedder 'keglestyrke' keglestyrken er et tal som angives fra 0 til 10 hvor 10 er kraftigst. Jo højere keglestyrke en Ravlygte har jo dybere kan den lyse i vandet og samtidig også længere på land. Du kan læse mere om valg af korrekt Ravlygte på siden her. Alle Amberlight Ravlygterne har yderst kraftig keglestyrke og egner sig derfor til brug i vandet men også på land da de lyser meget langt, hvilket har en stor fordel hvis du leder efter Rav i vandkanten da du så med lethed kan se hvad der ligger langt fremme. Du finder alle vores Amberlight Ravlygter her på siden.


Pro Ravlygter

Amberlight Ravlygter | Kraftige Ravlygter

© 2023 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | UV lygter bedst i test