På Ravjagt i dagslys med Amberstrope

At gå på Ravjagt i dagslys med Ravlygte er ikke nogen ny opfindelse da Ravfund.dk allerede tilbage i 2021 lavede de første Ravlygter som effektivt kunne bruges i dagslys blot der ikke var for lyst og de samme lygter virkede selvfølgelig også når der var mørkt. Disse Ravlygter er i dag vores bestseller og mere end 70% af de Ravlygter vi sælger er netop Crystal Clear som disse Ravlygter hedder. Amberstrope er en videreudvikling indenfor netop disse Ravlygter som har en betydelig effekt hvis du ønsker at bruge en effektiv Ravlygte i dagslys.


Hvordan virker en Amberstrope Ravlygte ?

Amberstrope er en helt almindelig Crystal Clear Ravlygte hvor der er indbygget en strope funktion i Ravlygten så kort sagt kan Ravlygten foruden at lyse som en almindelig Ravlygte også udsende en form for stroboskob lys, som har en helt speciel indvirkning på Ravets reflektion så det bliver muligt at finde Rav ved stranden med en Ravlygte selv i kraftig solskin dog bliver effekten meget bedre hvis solen ikke er fremme.
Funktionen aktiveres på lygtens tænd/sluk knap hvor du får disse muligheder:

Fuld styrke på lyset
Halv styrke på lyset.
Strope funktion, hvor lyset pulserer.

Brugen af Amberstrope

Ravlygten bruges som en helt almindelig Ravlygte i mørket hvor man benytter en af de to indstiller for konstant lys - halv stryke eller fuld styrke. I dagslys kan fuldstyrke også bruges til at spotte Ravet men en betydelig større effekt opnås ved at aktivere pulserende lys. Et meget lille antal personer kan opleve ubehag ved blinkende lys og personer med tidligere anfald eller epilepsianfald bør ikke benytte denne funktion.

Amberstrope i test

I videoklippet herunder kan du se en af vores kunder som har testet Ravlygtens funktion en dag i kraftig solskin, hvor dens effekt tydeligt kommer til syne.
Klik her for at læse mere om Ravlygten

Gode steder med Rav i Danmark

Find Rav i Danmark | Ravkort | Ravjagt