Ravsmykker hos Ravfund.dk

Ravfund.dk har aftaler med flere Ravslibere rundt omkring i Danmark og du vil derfor i vores forretning finde mange forskellige Ravsmykker. Alle vores udstillede smykker er lavet af Dansk Rav og Sterling sølv og vi har helt unikke smykker du ikke finder andre steder.

Du kan se alle vores Ravsmykker her og vi opdaterer smykkeshoppen flere gange ugentligt med nye Ravsmykker.

Hvad koster Ravsmykkerne ?

Prisen på vores Ravsmykker varierer fra få hundrede kroner til flere tusinde afhængig af vægt og design på smykkerne, i vores udstilling finder du også Ravtræer i flere modeller, smykkeskrin, ure samt meget andet og alt er selvfølgelig lavet af Dansk Rav.

På vores indendørs strand kan du opleve Danmarks største Ravtræ som er lavet af ikke mindre end 7700 stykker polerede Ravstykker som alle er formet som blade. Træet har i mange år stået på museum men det fandt vej til nordjylland i 2020, træet er Dansk produceret og måler 195cm

Ravsmykker hos Ravfund.dk
Vi har mange øreringe og armbånd i forskelligt designs og farver i ægte Rav og Sterling sølv.

Ravsmykker fra ravjagten
Vedhæng produceret af vores Ravsliber i sønderjylland, herfra får vi en del større Ravsmykker som overvejende er vedhæng og armbånd.

Unikke Ravsmykker
Vedhæng produceret af vores Ravsliber i midtjylland, herfra får vi produceret mange unikke Ravsmykker som ofte er en blanding af Rav og Sterling sølv.

Unikke rav produkter
Diverse fra vores udstilling.

Ravsmykker fra Ravfund.dk
Øvrige produkter som vi opkøber fra Ravslibere rundt om i Danmark.