Når du køber en Professionel Ravlygte hos Ravfund.dk leverer vi den inklusiv oplader og batterier og forsendelsen betaler vi.

Hos Ravfund.dk sælger vi udelukkende originale Ravlygter, hvor 90% af Ravlygterne produceres på vores adresse så når du handler Ravlygte hos Ravfund.dk er du altid sikker på en kvalitets Ravlygte, hvor der er brugt de korrekte komponenter.

Hos Ravfund.dk går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Ravfund.dk har egen teknisk produktion, hvor vi bla. fremstiller PCB, kabinetdele samt elektronikken i lygterne, hvilket sikrer du hurtigt er klar til jagten igen, hvis uheldet skulle være ude. Ravfund.dk støtter lokale håndværkere så flere af vores produkter produceres af vores lokale smed i Aalborg.

Bliv klogere på Ravlygter:

Hos Ravfund sælges der udelukkende kvalitets Ravlygter og alle modellerne af Ravlygterne er nøje udvalgt efter undersøgelse og test ved havet så vi er sikre på du også kan finde Rav med lygterne. Alle vores Ravlygter er vandtætte og nogle modeller tåler endvidere at blive tabt i vandet hvis uheldet skulle være ude. Vi har opdelt vores Ravlygter i Pro Ravlygter, EpiPower Ravlygter samt Begynder Ravlygter og er du i tvivl om hvilken model der passer bedst til dig så er du altid velkommen på vores adresse i åbningstiden hvor du kan teste alle vores Ravlygter i vores Ravstudie. Vi har Danmarks absolut største udvalg i Ravlygter og vi producerer selv mere end 90% af Ravlygterne på vores adresse.

Alle vores Ravlygters lysstyrke er opgivet i Lux og der foretages løbende kontrol på vores værksted for at sikre lysstyrken er korrekt angivet. Forskellen på Lux og Lumen er følgende: Lumen angiver den totale mængde af lysoutput mens Lux angiver lysintensiteten og da det for UV lygter er intensiteten vi er interesseret i er det derfor Lux er oplyst på vores produkter.
1 lux er det samme som 1 lumen pr. m2 og når vi tester måler vi således lysintensiteten fra en afstand på 1 meter.

Har du allerede en Ravlygte men har svært ved at finde Rav med den så blot tag den med ind til os for at få den målt på vores Spectrumanalyser, hvor vi sammen hurtigt kan se om den bruger den korrekte bølgelængde, det tager få minutter og er selvfølgelig helt gratis.

Vær opmærksom på at nogle især udenlandske hjemmesider sælger Ravlygter eller UV lygter som opererer ved en bølgelængde omkring 365nm og disse kan ikke bruges til Ravjagt.

Når du handler hos Ravfund.dk handler du hos en 35 år gammel virksomhed, hvor service og ekspertise er i højsædet, vi ser desværre mange nye forretninger skyde op på internettet med tvivlsomme billige Ravlygter som annonceres som ‘originale’ som desværre ofte viser sig at være billige efterligninger solgt med hurtigt profit for øje. Vores professionelle Ravlygter udvikles i Nørresundby og samles samme sted.

Handler du hos Ravfund.dk er du altid sikker på kvalitet samt du vil modtage et produkt som er solgt og produceret af Ravjægere.
Når du køber Professionelle Ravlygter hos Ravfund.dk så sender vi din ordre med gratis forsendelse til pakkeshop.

Se alle vores Ravlygter
Få gode råd i vores Facebookgruppe
© 2020 Ravfund.dk