Hvad er forskellen på de forskellige Ravlygte modeller

Det er vigtigt at få en ravlygte som man får glæde af når man er på Ravjagt og med det store udvalg der findes i dag kan det være en jungle at finde rund i men med de tre videoklip du finder herunder bliver du meget klogere på hvad forskellen er på de forskellige modeller og vigtigst - hvilken Ravlygte du skal vælge så du får mest ud af dine ture på stranden. I første del kommer vi ind på hvad forskellen er på feks. en Crystal Clear og en Brightpower og hvad de kan i forhold til en alm. Ravlygte og vi kommer også ind på vores nye kombinations Ravlygter. Læs meget mere om valg af korrekt Ravlygte her.Sådan bruges de forskellige Ravlygter

Alle Ravlygter kan bruges når der er mørkt men kan de også bruges når der er lyst ? - der er stor forskel på resultatet af det område du kan oplyse og nogle Ravlygter egner sig bedre til Ravjagt inden der bliver mørkt og andre til meget dybt vand så din Ravjagt afhænger af hvilket Ravlygte model du vælger.

Få strøm til mere end 5 timer med de samme batterier

I den sidste video kommer vi ind på hvordan Ravlygten med fordel kan bruges under Ravjagten så du kan gå i mange timer uden at skifte batterierne. Hvidt lys er vigtigt når du går på Ravjagt da det kan være meget svært at orientere sig i det lys en Ravlygte afgiver og går du på Ravjagt i vandet så er hvidt lys meget vigtigt så du altid kan se hvor du er og hvordan du kommer ind til land.

Pro Ravlygter

Produktion af Ravlygter | Kraftige Ravlygter

© 2023 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | UV lygter bedst i test