EpiPower: Eksklusive modeller med stor og kraftig bredde samt ensartet kegle.
EpiLight: Modeller med meget stor bredde samt ensartet kegle men svagere lys.
EpiYellow: Som EpiPower men med de eksklusiv LED som farver ravet meget gult. Se testen her

Når du køber en EpiPower, EpiLight eller EpiYellow håndholdt Ravlygte hos Ravfund.dk leveres den inklusiv oplader, batterier og forsendelsen betaler vi.
EpiPower, EpiLight og EpiYellow er vores helt nye serie af eksklusive Ravlygter og du kan læse mere om serien ved at klikke her på EpiPower Ravlygter

Hos Ravfund.dk går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Ravfund.dk har egen teknisk produktion, hvor vi bla. fremstiller PCB, Drivere samt Lightboards.
EpiPower serien er eksklusive Ravlygter udviklet af Ravfund.dk

Bliv klogere på Ravlygter:

Vores eksklusive EpiPower Ravlygter er noget anderledes end de typiske Ravlygter og fælles for dem alle er det helt ekstreme brede lys. En traditionel Ravlygte vil altid give et kraftigt lys i midten af det område vi belyser på ca. 1 m i diameter men for selv den mindste Epi Ravlygte vil du opleve en bredde på min. 10m

Alle vores Ravlygters lysstyrke er opgivet i Lux og der foretages løbende kontrol på vores værksted for at sikre lysstyrken er korrekt angivet. Forskellen på Lux og Lumen er følgende: Lumen angiver den totale mængde af lysoutput mens Lux angiver lysintensiteten og da det for UV lygter er intensiteten vi er interesseret i er det derfor Lux er oplyst på vores produkter.
1 lux er det samme som 1 lumen pr. m2 og når vi tester måler vi således lysintensiteten fra en afstand på 1 meter.

Har du allerede en Ravlygte men har svært ved at finde Rav med den så blot tag den med ind til os for at få den målt på vores Spectrumanalyser, hvor vi sammen hurtigt kan se om den bruger den korrekte bølgelængde, det tager få minutter og er selvfølgelig helt gratis.

EpiPower Ravlygterne udvikles i Nørresundby og Aalborg hvor vi har vores produktion men du vil også kunne købe EpiPower lygterne hos vores samarbejdspartnere.

Når du handler hos Ravfund.dk handler du hos en 35 år gammel virksomhed, hvor service og ekspertise er i højsædet, vi ser desværre mange nye forretninger skyde op på internettet med tvivlsomme billige Ravlygter som annonceres som ‘originale’ som desværre ofte viser sig at være billige efterligninger solgt med hurtigt profit for øje. Vores professionelle Ravlygter udvikles i Nørresundby og samles samme sted.

Handler du hos Ravfund.dk er du altid sikker på kvalitet samt du vil modtage et produkt som er solgt og produceret af Ravjægere.
Når du køber Professionelle Ravlygter hos Ravfund.dk så sender vi din ordre med gratis forsendelse til pakkeshop.

Se alle vores Ravlygter
Få gode råd i vores Facebookgruppe
© 2020 Ravfund.dk