Dette er en Bright Power Ravlygte 105W - Ultrapower som er det vi i daglig tale kalder en traditionel Ravlygte dog med et meget kraftigt lys og for nogle modeller også bredt lys. Du kan finde teknisk data samt en video af produktet under billedet. Denne model UV Rav lygte er udviklet hos Ravfund.dk. Vi anbefaler altid brug af Ravbriller sammen med denne Ravlygte da lygtens lys er koncentreret og meget kraftigt. Du kan se vores andre Bright Power Ravlygter ved at klikke her.
Professionelle Ravlygter til Ravjagten
Pris inkl. moms
2799,00 DKR
Kun lygte uden oplader og batterier
Inkl. Xtar VC4 oplader og Keeppower batterier på 5200Mah
3099,00 DKR
Lagerantal:
2 stk.
Levering:
1-2 dage
Bright Power Ravlygte 105W - Ultrapower

Denne Ravlygte er et af vores egne produkter som produceres på vores adresse i Nørresundby, hvilket sikrer dig de korrekte komponenter da vi ikke går på kompromis med kvaliteten hos Ravfund.dk

Ravfund.dk er stolte af at kunne præsentere denne Bright Power Ravlygte. Ravlygten er opbygget med vores unikke highbeam LED der med de vinklede LED gør Ravlygten ekstrem lysstærk, denne model er forsynet med 18 x BPU5 LED samt 3 x BPU15 UVA LED med en manipuleret bølgelængde.

Lygten leveres uden genopladelige batterier og oplader som kan tilkøbes hvis du ønsker det.

Teknisk Information:

Lyskegle styrke: 10
Lyskegle længde: max. 80m
Lyskegle bredde: max. 35m
Vanddybde: max. 150cm
Drift: 2 stk. Lithium Ion batterier
Batteritype: 26650 Lithium
Mål og vægt: 230x90mm - 820g
Effekt: 105w highbeam
Udgangseffekt: 390800 Lux
50cm spredning: 53100 Lux
100cm spredning: 13400 Lux

Bright Power Ravlygte 105W - Ultrapower fra Ravfund.dk

Varen er på lager og kan sendes onsdag d. 19/1 kl. 14:00.


Vi sender alle vores produkter direkte til pakkeshop med Dao og du vil modtage besked fra Dao på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning.

Forsendelse er gratis ved køb for mere end 499 Kr.

Der beregnes gebyrer på kort efter nedenstående tabel:
MobilePay - ingen gebyr
Dankort - VISA/Dankort - ingen gebyr
Visa Electron - ingen gebyr
Euro/Mastercard - ingen gebyr

Denne Bright Power Ravlygte 105W - Ultrapower er som alle vores professionelle Ravlygter vandtæt så skulle der være regnvejr er det ikke noget problem med denne Ravlygte og kvaliteten er helt i top da vi bruger vores helt unikke LED teknologi som giver et godt og kraftigt lys.

Hos Ravfund sælges der udelukkende kvalitets Ravlygter og alle modellerne af Ravlygterne er nøje udvalgt efter undersøgelse og test ved havet så vi er sikre på du også kan finde Rav med lygterne. Med denne Bright Power Ravlygte 105W - Ultrapower får du en yderst kraftig Ravlygte med det velkendte design som kendetegner kvaliteten fra Ravfund.dk og du vil sikkert møde mange på stranden som bruger dette design men med betydeligt svagere lys end du vil opleve med denne Bright Power Ravlygte. Skulle du være i tvivl om hvilken model der passer bedst til dig så er du altid velkommen på vores adresse i åbningstiden hvor du kan teste alle vores Ravlygter på vores indendørs strand. Ravfund.dk er Danmarks eneste Ravlygte producent så hos os får du ikke et billigt produkt fra Kina, hvor kvaliteten og de tekniske data er tvivlsomme.

Med en Bright Power Ravlygte 105W - Ultrapower har du alle muligheder for at stoppe de store stykker rav i lommen før andre da lygten med sin enorme mængde lys kan oplyse et meget stort stykke af stranden.

Under de tekniske data finder du begrebet 'Lyskegle styrke' og dette fortæller hvor meget af lygtens lys vi har koncentreret og jo højere tallet er jo mere koncentreret er lyset. Hvis du ønsker at lyse gennem mere end 35cm vand skal lyskegle styrken være 5 eller større. En høj lyskegle styrke betyder også at lygten lyser langt. Denne Ravlygte er velegnet til brug i vandet.

Ønsker du målt din gamle Ravlygte for at se dens lysintensitet og hvordan den får Ravet til at reflektere her på vores indendørs strand er du velkommen hos os så kan vi hurtigt lave en måling for dig, det tager få minutter og er helt gratis og på denne måde kan du lettere sammenligne din egen lygte med denne Bright Power Ravlygte 105W - Ultrapower

Vidste du at Ravfund.dk yder 24 måneder ombytningsret på netop denne Ravlygte. Ønsker du indenfor 24 måneder fra købstidspunktet at opgradere din lygte til en større model eller måske en helt anden model er det muligt med denne Ravlygte. Du kan læse mere om vores ombytningsservice på vores webshop under punktet 'Ombyt din Ravlygte'

Når du handler hos Ravfund.dk handler du hos en 37 år gammel virksomhed, hvor service og ekspertise er i højsædet. Vores unikke Ravlygter udvikles i Nørresundby og samles samme sted. Alle Ravlygter i det professionelle segment hos Ravfund.dk er udviklet og produceret hos os og de forhandles derfor kun hos os. Handler du hos Ravfund.dk er du altid sikker på kvalitet samt du vil modtage et produkt som er solgt og produceret af Ravjægere.


Få gode råd i Danmarks største Facebookgruppe *Ravjagt for begyndere*
© 2022 Ravfund.dk | UV lygter bedst i test