Pris inkl. moms
2099,00 DKR
Professionel 135w startup sæt
Lagerantal:
6 stk.
Levering:
1-2 dage
Professionel Ravlygte 135W inkl. teleskop Rav-kese, Ravbriller, batterier samt oplader.

Denne Ravlygte er et af vores egne produkter som produceres på vores adresse i Nørresundby, hvilket sikrer dig de korrekte komponenter da vi ikke går på kompromis med kvaliteten hos Ravfund.dk

Ravfund.dk er stolte af at kunne præsentere endnu en af Danmarks stærkeste Ravlygter. Rav lygten er forsynet med 9 x cree-bee a10 UV single LED samt 3 x cree-xhl 15u UV Highpower LED, hvilket giver et fantastisk kraftigt UV lys.

Teknisk Information:

Lyskegle styrke: 7
Lyskegle længde: max. 45m
Lyskegle bredde: max. 25m
Vanddybde: max. 55cm
Bølgelængde: 395nm
Drift: 4 stk. Lithium Ion batterier
Batteritype: 18650 Lithium
Mål og vægt: 150x70mm - 615g
Effekt: 135w
Udgangseffekt: 158000 Lux
50cm spredning: 12800 Lux
100cm spredning: 5600 Lux

Professionel 135w startup sæt fra Ravfund.dk

Varen er på lager og kan sendes mandag d. 25/10 kl. 14:00.


Vi sender alle vores produkter direkte til pakkeshop med Dao og du vil modtage besked fra Dao på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning.

Forsendelse er gratis ved køb af Pro Ravlygter samt EpiPower Ravlygter

Der beregnes gebyrer på kort efter nedenstående tabel:
MobilePay - ingen gebyr
Dankort - VISA/Dankort - ingen gebyr
Visa Electron - ingen gebyr
Euro/Mastercard - ingen gebyr

Denne Professionel 135w startup sæt

Hos Ravfund sælges der udelukkende kvalitets Ravlygter og alle modellerne af Ravlygterne er nøje udvalgt efter undersøgelse og test ved havet så vi er sikre på du også kan finde Rav med lygterne. Med denne Professionel 135w startup sæt så har du en ravlygte i mange år da den teknisk kan dække alle behov du har som professionel ravjæger. Skulle du være i tvivl om hvilken model der passer bedst til dig så er du altid velkommen på vores adresse i åbningstiden hvor du kan teste alle vores Ravlygter på vores indendørs strand. Ravfund.dk er Danmarks eneste Ravlygte producent så hos os får du ikke et billigt produkt fra Kina, hvor kvaliteten og de tekniske data er tvivlsomme.

Med en Professionel 135w startup sæt har du alle muligheder for at stoppe de store stykker rav i lommen før andre da lygten med sin enorme mængde lys kan oplyse et meget stort stykke af stranden.Ønsker du målt din gamle Ravlygte for at se dens lysintensitet og hvordan den får Ravet til at reflektere her på vores indendørs strand er du velkommen hos os så kan vi hurtigt lave en måling for dig, det tager få minutter og er helt gratis og på denne måde kan du lettere sammenligne din egen lygte med denne Professionel 135w startup sætNår du handler hos Ravfund.dk handler du hos en 37 år gammel virksomhed, hvor service og ekspertise er i højsædet. Vores unikke Ravlygter udvikles i Nørresundby og samles samme sted. Alle Ravlygter i det professionelle segment hos Ravfund.dk er udviklet og produceret hos os og de forhandles derfor kun hos os. Handler du hos Ravfund.dk er du altid sikker på kvalitet samt du vil modtage et produkt som er solgt og produceret af Ravjægere.


Se alle vores Ravlygter
Få gode råd i vores Facebookgruppe
© 2021 Ravfund.dk | UV lygter bedst i test