Pris inkl. moms
1199,00 DKR
Lagerantal:
3 stk.
Levering:
1-2 dage


Professionel EpiPower Pande Ravlygte 30W

Denne Pande Ravlygte er et af vores egne produkter som produceres på vores adresse i Nørresundby, hvilket sikrer dig de korrekte komponenter da vi ikke går på kompromis med kvaliteten hos Ravfund.dk

Dette er en EpiPower lygte som er noget anderledes end almindelige ravlygter.
Vores EpiPower lygter lyser alle meget bredt og ikke så langt og du vil opleve at lyset har samme styrke i hele keglens bredde og ikke kun i midten som en almindelig ravlygte. Vores EpiPower lygters bredde bestemmes bla. af linsens ° men også mængden af LED i lygten. Ved større ° tal øges bredden og længden bliver lidt kortere.
EpiPower lygterne forhandles og produceres kun hos Ravfund.dk

Professionel Pandelygte som er forsynet med 2 x cree-xhp 15ul UV LED med en bølgelængde på 395nM hvilket giver et yderst kraftigt og bredt lys.
Denne Ravlygte har en lyskegle vidde på op til 15m samt en stor og ensartet bredde.

Lygten leveres inkl. batteriholder i pandebånd som indeholder 2 genopladelige batterier samt en oplader til opladning af batterierne.


Teknisk Information:

Batterilevetiden er ca. 1-2 timer pr. opladning på de medfølgende batterier.
Lyskegle længde: max. 15m
Lyskegle bredde: max. 10m
Bølgelængde: 395nm
Drift: 2 stk. Lithium Ion batterier
Batteritype: 18650 Lithium 2600mAh
Mål og vægt: 70x65mm - 240g
Effekt: 30w
Udgangseffekt: 62500 Lux
50cm spredning: 14900 Lux
100cm spredning: 1400 Lux

Kendte modelnumre:

ces48479

Varen er på lager og kan sendes mandag d. 8/6 kl. 14:00.


Vi sender alle vores produkter direkte til pakkeshop med Dao og du vil modtage besked fra Dao på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning.

Forsendelse er gratis hos Ravfund.dk

Der beregnes gebyrer på kort efter nedenstående tabel:
MobilePay - ingen gebyr
Dankort - VISA/Dankort - ingen gebyr
Visa Electron - ingen gebyr
Euro/Mastercard - ingen gebyr

Alle vores EpiPower Ravlygters lysstyrke er opgivet i Lux og der foretages løbende kontrol på vores værksted for at sikre lysstyrken er korrekt angivet. For denne Professionel EpiPower Pande Ravlygte 30W bliver det let at finde det eftertragtede Rav uanset om du bevæger dig på land eller søger Rav i vandet og når du bruger en pandelygte har du samtidig begge hænder fri så nu har du alle muligheder for at stoppe de store stykker rav i lommen før andre da lygten med sit brede lys kan oplyse et stort område

Forskellen på Lux og Lumen er følgende: Lumen angiver den totale mængde af lysoutput mens Lux angiver lysintensiteten og da det for UV lygter er intensiteten vi er interesseret i er det derfor Lux er oplyst på vores produkter.
1 lux er det samme som 1 lumen pr. m2 og når vi tester måler vi således lysintensiteten fra en afstand på 1 meter.

Til alle vores professionelle håndholdte Ravlygter følger der batterier og oplader med så du straks er klar til at komme på Ravjagt og ønsker du at købe et ekstra sæt batterier til din nye Professionel EpiPower Pande Ravlygte 30W så har vi et bredt udvalg i den bedste kvalitet.

Når du køber Ravlygter hos Ravfund.dk så sender vi din ordre med gratis forsendelse til pakkeshop.

Netop for denne Professionel EpiPower Pande Ravlygte 30W en af Danmarks bredeste pandelygte med det velkendte design som er en videreudvikling af vores håndholdte ravlygte så er du helt sikker på du modtager kvalitet da vi ikke går på kompromis når det gælder styrke og intensitet på vores nye pandelygter som samtidig er yderst lette da de kun vejer omkring 200g

Se alle vores Ravlygter
Få gode råd i vores Facebookgruppe
© 2020 Ravfund.dk