Pris inkl. moms
119,00 DKR
Lagerantal:
48 stk.
Levering:
1-2 dage


En ravbrille har to fordele, hvor den vigtigste er beskyttelse af dine øjne. Lægevidenskaben er noget uenige om hvorvidt UV lys kan skade øjnene men da UV lys bla. nedbryder vævet mener vi at det på længere sigt kan være skadeligt for øjnene.

Den anden fordel er at de korrekte Ravbriller gør at ravet lyser op med en noget mørkere gul farve samt strandskaller og flint bliver nærmest sort, hvilket gør det meget lettere at se ravet, især for begynderen og det utrænede øje.

Der findes mange modeller af Ravbriller men det vigtigste er de filtrerer ved den bestemte bølgelængde hvilket gør at man ikke bliver træt i øjnene. På vores Ravbriller er der påført to filtre hvor det ene filtrerer belysningen fra ca. 350nm og ned, hvilket er de stråler der kan være farlige og giver træthed i øjnene. Det andet filter ligger omkring 390nm hvor vi ‘pifter’ nuancen op, hvilket gør ravet bliver lettere at se, det er helt samme måde et par almindelige kørebriller virker blot har kørebriller ikke filtrering for de lavere bølgelængder, hvilket er det vigtigste.

Kan med fordel bruges udenpå almindelige briller.
Brillen passer til voksne og børn fra ca. 8 år.


Teknisk Information:

Glasfarve: sort
Filtreringsfilter 1: 350nm
Filtreringsfilter 2: 390nm
Filtreringsfilter 3: 635nm
Boostområde: 565nm

Kendte modelnumre:

ces48472

Varen er på lager og kan sendes onsdag d. 27/1 kl. 14:00.


Vi sender alle vores produkter direkte til pakkeshop med Dao og du vil modtage besked fra Dao på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning.

Forsendelse er gratis ved køb af Pro Ravlygter samt EpiPower Ravlygter

Der beregnes gebyrer på kort efter nedenstående tabel:
MobilePay - ingen gebyr
Dankort - VISA/Dankort - ingen gebyr
Visa Electron - ingen gebyr
Euro/Mastercard - ingen gebyr

Hos Ravfund.dk kan du udover Ravlygter, batterier, opladere og almindelige lommelygter finde mange andre spændende produkter, feks. Ravvægte med stor nøjagtighed så du hurtigt kan veje dine fund. Ravbriller til brug under jagten hjælper med at beskytte dine øjne samt hjælper dig med lettere at se Ravet.

Du vil også her finde vores hjemmelavede smykker som alle er lavet af Rav fundet i det Nordjyske i kombination med Sterling sølv.


Når du køber varer hos Ravfund.dk for mere end 498 Kr. så sender vi din ordre med gratis forsendelse til pakkeshop.

Se alle vores Ravlygter
Få gode råd i vores Facebookgruppe
© 2021 Ravfund.dk