Pris inkl. moms
2495,00 DKR
Lagerantal:
4 stk.
Levering:
1-2 dage


Kom godt fra start med det perfekte lygtesæt til Ravjagten. Dette sæt indeholder en 120w UV highpower pandelampe så hænderne er fri, hvis du feks. keser og samtidig medfølger en 120w UV highpower håndholdt lygte i vores kendte serie.
Der følger selvfølgelig batterier og opladere med til begge lygter.

Professionel Pandelygte 120W

Denne Ravlygte er et af vores egne produkter som produceres på vores adresse i Nørresundby, hvilket sikrer dig de korrekte komponenter da vi ikke går på kompromis med kvaliteten hos Ravfund.dk

Danmarks kraftigste UV pandelygte som er et helt nyt produkt specielt udviklet af vores producent. Pandelygten er forsynet med ikke mindre end 12 x cree-xml k4 UV highpower LED med en bølgelængde på 395nM hvilket giver et fantastisk kraftigt UV lys. Hver LED er på 10w.
Lygten leveres inkl. genopladelig batterikasse til 6 stk. 18650 batterier indeholdende 3400mah batterier og en oplader til opladning af batteriboksen.

Professionel håndholdtlygte 120W

Denne Ravlygte er et af vores egne produkter som produceres på vores adresse i Nørresundby, hvilket sikrer dig de korrekte komponenter da vi ikke går på kompromis med kvaliteten hos Ravfund.dk

Denne ravlygte er forsynet med ikke mindre end 12 x cree-bee a10 UV single highpower LED med en bølgelængde på 395nM hvilket giver et fantastisk kraftigt UV lys. Hver LED er på 10w.


Teknisk Information for pandelygten:

Batterikasse 2-3 timer pr. opladning
Drift: 6 stk. Lithium Ion batterier
Batteritype: 18650 Lithium 3400mAh
Lyskegle længde: max. 40m
Lyskegle bredde: max. 15m
Bølgelængde: 395nm
Mål og vægt: 70x65mm - 240g
Effekt: 120w
Udgangseffekt: 127000 Lux
50cm spredning: 7700 Lux
100cm spredning: 3100 Lux


Teknisk Information for håndholdtlygte:

Batterilevetiden er ca. 2 timer pr. opladning på de medfølgende batterier.
Lyskegle længde: max. 40m
Lyskegle bredde: max. 15m
Bølgelængde: 395nm
Drift: 4 stk. Lithium Ion batterier
Batteritype: 18650 Lithium 2600mAh
Mål og vægt: 145x65mm - 560g
Effekt: 120w
Udgangseffekt: 110000 Lux
50cm spredning: 9800 Lux
100cm spredning: 4500 Lux

Kendte modelnumre:

ces48468

Varen er på lager og kan sendes torsdag d. 13/8 kl. 14:00.


Vi sender alle vores produkter direkte til pakkeshop med Dao og du vil modtage besked fra Dao på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning.

Forsendelse er gratis ved køb af Pro Ravlygter samt EpiPower Ravlygter

Der beregnes gebyrer på kort efter nedenstående tabel:
MobilePay - ingen gebyr
Dankort - VISA/Dankort - ingen gebyr
Visa Electron - ingen gebyr
Euro/Mastercard - ingen gebyr

Bliv klogere på Ravlygter:

Hos Ravfund sælges der udelukkende kvalitets Ravlygter og alle modellerne af Ravlygterne er nøje udvalgt efter undersøgelse og test ved havet så vi er sikre på du også kan finde Rav med lygterne. Alle vores Ravlygter er vandtætte og nogle modeller tåler endvidere at blive tabt i vandet hvis uheldet skulle være ude. Vores Ravlygter er opdelt i begynder Ravlygter og professionelle Ravlygter og med denne Professionel 120w Ravlygte og pandelampe sæt inkl. batterier får du begge hænder fri, hvilket er et stort plus hvis du feks. keser når du går i vandkanten og samtidig har du samtidig en professionel lygte hvor der ikke er sparet på kvaliteten. Så skulle du være i tvivl om hvilken model der passer bedst til dig så er du altid velkommen på vores adresse i åbningstiden hvor du kan teste alle vores Ravlygter i vores Ravstudie. Vi har Danmarks billigste Ravlygter.

Har du svært ved at finde Rav og ikke helt sikker på hvor og hvornår det kommer ind så tilmeld dig vores rav kurser hvor du lærer hvad der skal til før der kommer Rav ind og hvordan du finder det på den lette måde. Linket henviser til vores Facebookgruppe hvor disse kurser annonceres.

Alle vores Ravlygters lysstyrke er opgivet i Lux og der foretages løbende kontrol på vores værksted for at sikre lysstyrken er korrekt angivet. Forskellen på Lux og Lumen er følgende: Lumen angiver den totale mængde af lysoutput mens Lux angiver lysintensiteten og da det for UV lygter er intensiteten vi er interesseret i er det derfor Lux er oplyst på vores produkter.
1 lux er det samme som 1 lumen pr. m2 og når vi tester måler vi således lysintensiteten fra en afstand på 1 meter.

Ønsker du målt din Ravlygte for at se dens lysintensitet er du velkommen hos os så kan vi hurtigt lave en måling for dig, det tager ca. 5 min. og er helt gratis og på denne måde kan du lettere sammenligne din egen lygte med denne Professionel 120w Ravlygte og pandelampe sæt inkl. batterier

Vær opmærksom på at nogle især udenlandske hjemmesider sælger Ravlygter eller UV lygter som opererer ved en bølgelængde på 360nm og disse er ikke velegnet til Ravjagt da Ravet vil lyse på en anderledes måde end ved de korrekte Ravlygter fra os som alle opererer ved 395nm.

Når du handler hos Ravfund.dk handler du hos en 35 år gammel virksomhed, hvor service og ekspertise er i højsædet, vi ser desværre mange nye forretninger skyde op på internettet med tvivlsomme billige Ravlygter som annonceres som ‘originale’ som desværre ofte viser sig at være billige efterligninger solgt med hurtigt profit for øje. Vores professionelle Ravlygter udvikles i Nørresundby og samles samme sted. Flere Ravlygter i det professionelle segment hos Ravfund.dk er derfor udviklet hos os og de forhandles derfor kun hos os.
Handler du hos Ravfund.dk er du altid sikker på kvalitet samt du vil modtage et produkt som er solgt og produceret af Ravjægere.

En Ravlygte på 10W eller mindre er velegnet til brug i total mørke
En Ravlygte på 15W - 25W er velegnet til brug i skumring og vand indtil ca. 10cm
En Ravlygte på 30w eller mere er velegnet til brug i skumring og vand indtil ca. 20cm
En Ravlygte på 60w eller mere er velegnet til brug i skumring og vand indtil ca. 40cm
En Ravlygte på 120w eller mere er velegnet til brug i skumring og vand indtil ca. 60cm

Når du køber Professionelle Ravlygter hos Ravfund.dk så sender vi din ordre med gratis forsendelse til pakkeshop.


Se alle vores Ravlygter
Få gode råd i vores Facebookgruppe
© 2020 Ravfund.dk