Pris inkl. moms
1499,00 DKR
Lagerantal:
3 stk.
Levering:
1-2 dage


Professionel Pandelygte 120W

Denne Ravlygte er et af vores egne produkter som produceres på vores adresse i Nørresundby, hvilket sikrer dig de korrekte komponenter da vi ikke går på kompromis med kvaliteten hos Ravfund.dk

Ravfund er stolte af at kunne præsentere vores helt nye serie af Danmarks kraftigste UV pandelygte som er en videreudvikling af vores populære håndholdte lygte som er kendt af mange.
Lygten leveres inkl. genopladelig batterikasse inkl. 6 stk. 18650 batterier og en oplader til opladning af batteriboksen.

Pandelygten er forsynet med ikke mindre end 12 x cree-bee a10 UV single LED med en bølgelængde på 395nM hvilket giver et fantastisk kraftigt UV lys. Hver LED er på 10w.

Teknisk Information:

Batterikasse 2-3 timer pr. opladning
Drift: 6 stk. Lithium Ion batterier
Batteritype: 18650 Lithium 3400mAh
Lyskegle længde: max. 40m
Lyskegle bredde: max. 15m
Vanddybde: max. 35cm
Bølgelængde: 395nm
Mål og vægt: 70x65mm - 240g
Effekt: 120w
Udgangseffekt: 127000 Lux
50cm spredning: 7700 Lux
100cm spredning: 3100 Lux

Kendte modelnumre:

ces48457

Varen er på lager og kan sendes onsdag d. 28/10 kl. 14:00.


Vi sender alle vores produkter direkte til pakkeshop med Dao og du vil modtage besked fra Dao på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning.

Forsendelse er gratis ved køb af Pro Ravlygter samt EpiPower Ravlygter

Der beregnes gebyrer på kort efter nedenstående tabel:
MobilePay - ingen gebyr
Dankort - VISA/Dankort - ingen gebyr
Visa Electron - ingen gebyr
Euro/Mastercard - ingen gebyr

Alle vores Ravlygters lysstyrke er opgivet i Lux og der foretages løbende kontrol på vores værksted for at sikre lysstyrken er korrekt angivet. For denne Professionel Pandelygte 120W inkl. 21a batteripakke bliver det let at finde det eftertragtede Rav uanset om du bevæger dig på land eller søger Rav i vandet og når du bruger en pandelygte har du samtidig begge hænder fri så nu har du alle muligheder for at stoppe de store stykker rav i lommen før andre da lygten med kraftige lys kan oplyse et stort område

Forskellen på Lux og Lumen er følgende: Lumen angiver den totale mængde af lysoutput mens Lux angiver lysintensiteten og da det for UV lygter er intensiteten vi er interesseret i er det derfor Lux er oplyst på vores produkter.
1 lux er det samme som 1 lumen pr. m2 og når vi tester måler vi således lysintensiteten fra en afstand på 1 meter.

Til alle vores professionelle håndholdte Ravlygter følger der batterier og oplader med så du straks er klar til at komme på Ravjagt og ønsker du at købe et ekstra sæt batterier til din nye Professionel Pandelygte 120W inkl. 21a batteripakke så har vi et bredt udvalg i den bedste kvalitet.

Når du køber Professionelle Ravlygter hos Ravfund.dk så sender vi din ordre med gratis forsendelse til pakkeshop.

Netop for denne Professionel Pandelygte 120W inkl. 21a batteripakke en af Danmarks kraftigste pandelygte med det velkendte design som er en videreudvikling af vores håndholdte ravlygte så er du helt sikker på du modtager kvalitet da vi ikke går på kompromis når det gælder styrke og intensitet på vores nye pandelygter som samtidig er yderst lette da de kun vejer omkring 200g

Se alle vores Ravlygter
Få gode råd i vores Facebookgruppe
© 2020 Ravfund.dk