Pris inkl. moms
99,00 DKR
Lagerantal:
14 stk.
Levering:
1-2 dage


Begynder Ravlygte med zoom funktion

Ravlygte med rigtig mange anvendelsesmetoder. Rav lygten er forsynet med 1 XML-T8_uv og så har den zoom funktion. Med en bølgelængde på 395nM er du sikker på et godt resultat hver gang når du skal finde rav ved stranden.


Teknisk Information:

Batterilevetiden er ca. 15 timer på 1 godt batteri.
Lyskegle længde: max. 4m
Lyskegle bredde: max. 1m
Bølgelængde: 395nm
Drift: 1 stk. AAA batteri
Batteritype: Alm. batteri
Mål og vægt: 93x25mm - 55g
Effekt: 3w
Lux: 290

Kendte modelnumre:

ces48403

Varen er på lager og kan sendes mandag d. 3/8 kl. 14:00.


Vi sender alle vores produkter direkte til pakkeshop med Dao og du vil modtage besked fra Dao på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning.

Forsendelse er gratis ved køb af Pro Ravlygter samt EpiPower Ravlygter

Der beregnes gebyrer på kort efter nedenstående tabel:
MobilePay - ingen gebyr
Dankort - VISA/Dankort - ingen gebyr
Visa Electron - ingen gebyr
Euro/Mastercard - ingen gebyr

Alle vores Begynder Ravlygters lysstyrke er opgivet i Lux og der foretages løbende kontrol på vores værksted for at sikre lysstyrken er korrekt angivet. For denne Ravlygte med zoom funktion er du sikker på kvalitet da vores lygter altid indeholder den seneste teknologi og alle vores ravlygters bølgelængde er 395nm, hvilket er den bedste bølgelængde når du skal finde rav. Denne lygte har en zoom funktion så det er muligt at koncentrere lysmængden hvis der er brug for det.

Forskellen på Lux og Lumen er følgende: Lumen angiver den totale mængde af lysoutput mens Lux angiver lysintensiteten og da det for UV lygter er intensiteten vi er interesseret i er det derfor Lux er oplyst på vores produkter.
1 lux er det samme som 1 lumen pr. m2 og når vi tester måler vi således lysintensiteten fra en afstand på 1 meter.

Til alle vores professionelle håndholdte Ravlygter følger der batterier og oplader med så du straks er klar til at komme på Ravjagt og ønsker du at købe et ekstra sæt batterier til din nye Ravlygte med zoom funktion så har vi et bredt udvalg i den bedste kvalitet.

Når du køber Professionelle Ravlygter hos Ravfund.dk så sender vi din ordre med gratis forsendelse til pakkeshop.

Netop for denne Ravlygte med zoom funktion får du en god ravlygte som du kan have fornøjelse af i mange timer på stranden og selvom denne ravlygte er en billig lygte er kvaliteten i top.

Se alle vores Ravlygter
Få gode råd i vores Facebookgruppe
© 2020 Ravfund.dk