Pris inkl. moms
399,00 DKR
Lagerantal:
43 stk.
Levering:
1-2 dage


Kraftige lygter finder der mange af og med denne på ikke mindre end 2000 Lumen er du helt i front.
CM30k er den seneste udvikling og den er særdeles kraftfuld og med dens slanke form og imponerende lysstyrke på hele 2000 Lumen er den ideel på Camping, Jagt eller blot i bilen, hvis du skulle gå i stå på en mørk vej. Lygten kan også bruges hvis du feks. føler dig utryg i mørket da den omgående vil blænde en evt. overfaldsmand med det kraftige blinke interval som lygten kan frembringe. Lygten kan også udsende SOS hvis du skulle få brug for dette.

Kraftige lygter er fremtidens Flashlights når du ønsker et meget kraftigt lys og med vores helt nye model som har en yderst kraftig lysstyrke sammen med et meget lavt energiforbrug gør det denne LED lygte til det foretrukne valg.

Lygtens styrke fremkommer ved hjælp af 15 yderst kraftige L2 LED med en levetid på ca. 20000 timer. Lygten er lavet i aluminium.

For at kunne udnytte den ekstreme lysstyrke skal der anvendes fire kraftige speciel batterier som kan købes separat, lygten kan dog også køre på almindelige AAA batterier (medfølger ikke) ved at benytte de medfølgende batteri holdere.

Specifikationer:

2000 Lumen lysstyrke
SOS funktion
Overfalds funktion (blænding)

Kendte modelnumre:

ces48384

Varen er på lager og kan sendes mandag d. 2/11 kl. 14:00.


Vi sender alle vores produkter direkte til pakkeshop med Dao og du vil modtage besked fra Dao på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning.

Forsendelse er gratis ved køb af Pro Ravlygter samt EpiPower Ravlygter

Der beregnes gebyrer på kort efter nedenstående tabel:
MobilePay - ingen gebyr
Dankort - VISA/Dankort - ingen gebyr
Visa Electron - ingen gebyr
Euro/Mastercard - ingen gebyr

Bliv klogere på Pandelygter og Flashlights:

Hos Ravfund sælges der udelukkende kvalitets lygter og alle modellerne af Ravlygterne er nøje udvalgt efter undersøgelse og test ved havet så vi er sikre på du også kan finde Rav med lygterne. Alle vores Ravlygter er vandtætte og nogle modeller tåler endvidere at blive tabt i vandet hvis uheldet skulle være ude. Vores Ravlygter er opdelt i almindelige og professionelle Ravlygter og er du i tvivl om hvilken model der passer bedst til dig så er du altid velkommen på vores adresse i åbningstiden hvor du kan teste alle vores Ravlygter i vores Ravstudie. De almindelige Flashlights og Pandelygter er meget kraftige lygter som er gode under Ravjagten.

Vær opmærksom på at nogle især udenlandske hjemmesider sælger Ravlygter eller UV lygter som opererer ved en bølgelængde på 360nm og disse er ikke velegnet til Ravjagt da Ravet vil lyse på en anderledes måde end ved de korrekte Ravlygter fra os som alle opererer ved 395nm.

En Flashlight på 500 Lumen eller mindre kan lyse op til 200m.
En Flashlight på 500 – 1000 Lumen kan lyse op til 400m.
En Flashlight på 1100- 2000 Lumen kan lyse op til 600m.
En Flashlight på 2100 – 4000 Lumen kan lyse op til 800m.
En Flashlight på mere end 4000 Lumen kan lyse fra 800 – 1500m.

Når du køber alm. lygter hos Ravfund.dk for mere end 498 Kr. så sender vi din ordre med gratis forsendelse til pakkeshop.

Se hele vores udvalg
Få gode råd i vores Facebookgruppe
© 2020 Ravfund.dk