Pris inkl. moms
399,00 DKR
Lagerantal:
43 stk.
Levering:
1-2 dage


Kraftige lygter finder der mange af og med denne på ikke mindre end 2000 Lumen er du helt i front.
CM30k er den seneste udvikling og den er særdeles kraftfuld og med dens slanke form og imponerende lysstyrke på hele 2000 Lumen er den ideel på Camping, Jagt eller blot i bilen, hvis du skulle gå i stå på en mørk vej. Lygten kan også bruges hvis du feks. føler dig utryg i mørket da den omgående vil blænde en evt. overfaldsmand med det kraftige blinke interval som lygten kan frembringe. Lygten kan også udsende SOS hvis du skulle få brug for dette.

Kraftige lygter er fremtidens Flashlights når du ønsker et meget kraftigt lys og med vores helt nye model som har en yderst kraftig lysstyrke sammen med et meget lavt energiforbrug gør det denne LED lygte til det foretrukne valg.

Lygtens styrke fremkommer ved hjælp af 15 yderst kraftige L2 LED med en levetid på ca. 20000 timer. Lygten er lavet i aluminium.

For at kunne udnytte den ekstreme lysstyrke skal der anvendes fire kraftige speciel batterier som kan købes separat, lygten kan dog også køre på almindelige AAA batterier (medfølger ikke) ved at benytte de medfølgende batteri holdere.

Specifikationer:

2000 Lumen lysstyrke
SOS funktion
Overfalds funktion (blænding)

Kendte modelnumre:

ces48384

Varen er på lager og kan sendes mandag d. 8/6 kl. 14:00.


Vi sender alle vores produkter direkte til pakkeshop med Dao og du vil modtage besked fra Dao på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning.

Forsendelse er gratis hos Ravfund.dk

Der beregnes gebyrer på kort efter nedenstående tabel:
MobilePay - ingen gebyr
Dankort - VISA/Dankort - ingen gebyr
Visa Electron - ingen gebyr
Euro/Mastercard - ingen gebyr

Hos Ravfund.dk kan du udover Ravlygter, batterier, opladere og almindelige lommelygter finde mange andre spændende produkter, feks. Ravvægte med stor nøjagtighed så du hurtigt kan veje dine fund. Ravbriller til brug under jagten hjælper med at beskytte dine øjne samt hjælper dig med lettere at se Ravet.

Du vil også her finde vores hjemmelavede smykker som alle er lavet af Rav fundet i det Nordjyske i kombination med Sterling sølv.


Når du køber varer hos Ravfund.dk så sender vi din ordre med gratis forsendelse til pakkeshop.

Se alle vores Ravlygter
Få gode råd i vores Facebookgruppe
© 2020 Ravfund.dk