Pga. regeringens restriktioner vedr. Corona er den kunstige strand lukket, hvilket desværre også gælder kundebetjening dog er det muligt at afhente varer gennem vores Click&Collect. Blot ring til os på 71711171 så finder vi et afhentningstidspunkt der passer dig bedst.
Der er ingen ændringer for afsendelse af pakker med Dao fra os da disse sendes normalt.


Bemærk at Ravfund.dk kun sælger kvalitets batterier som feks. Keeppower, Panasonic, Samsung m.f så når du handler hos Ravfund.dk er du sikker på kvalitets batterier med lang holdbarhed, hvor sikkerheden er i top.
Når du skal købe batterier er der nogle ting der er vigtige og der er strømstyrken oplyst i mAh og Afladningsstrømmen kaldet CDR samt den fysiske størrelse på batteriet, strømstyrken for et 18650 kan max. være på 3600mAh. Jo højere CDR og mAh jo længere holder batterierne på en opladning.

Når du køber batterier eller opladere hos Ravfund.dk betaler vi forsendelsen hvis det samlede beløb er mere end 498 Kr.
Til alle vores professionelle Ravlygter medfølger der batterier og oplader. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på 71 71 11 71

Bliv klogere på vores opladere til batterier:

Hos Ravfund sælges der udelukkende kvalitets opladere som hurtigt og sikkert kan oplade dine batterier. Alle opladere er nøje udvalgt efter undersøgelse og test på vores værksted så vi er sikre på du hurtigt og sikkert kan få strøm på dine batterier. Skulle du være i tvivl om hvilken model der passer til dine batterier så er du altid velkommen på vores adresse i åbningstiden hvor vi hurtigt kan hjælpe dig med den korrekte oplader.

Når du køber opladere hos Ravfund.dk for mere end 498 Kr. så sender vi din ordre med gratis forsendelse til pakkeshop.

Se alle vores Ravlygter
Få gode råd i vores Facebookgruppe
© 2021 Ravfund.dk